Ja tak

Først vil jeg sige tillykke, at vælge livet med Gud er vejen til det største du her i live kan få lov at opleve, at blive et Guds barn, få din synd tilgivet, og få plads i himmelen den dag man dør.

(Jn 1:12)
12 Men alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem, der tror på hans navn

Først når man kommer til Gud ved Jesu offer på korset, hvor han betalte for vore synder, har vi adgang til Gud Fader, og Jesus bliver derved mellemmand imellem os og Gud, fordi han led for os, og betalte for os, har vi adgang til himmelen ved ham.

(Jn 14:2)
2 I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre en plads rede for jer?

Når vi har adgang til Gud i himmelen pga Jesus, har han også lovet os at tage os til sig, ikke kun i dette liv, men også efter at vort liv hernede er slut.

Men her i livet har han, fordi han har betalt med sit liv for os, lovet at være med os, og hjælpe os på vor vej.

Han skal bevare os i troen, trods modgang hvad der også kan komme i livet, og hjælpe os videre, når livet bliver hårdt.

(Jn 10:27-28)
27 Mine får hører min røst, og jeg kender dem, og de følger mig, 28 og jeg giver dem evigt liv, og de skal aldrig i evighed gå fortabt, og ingen skal rive dem ud af min hånd

Når du har taget imod Jesus, har du evigt liv, og dette evige liv er fællesskabet med Jesus i bøn, bibellæsning, og et liv der følger Gud.

Det er som en togbillet, du køber i perronnen, og du går til stedet hvor toget ankommer til stationen. Så længe du beholder billetten, har du ret til at tage med toget når det kommer, men smidder du billetten ud eller giver den til en anden, har du ikke mere de privilegier som du før havde, da du havde billetten.

På samme måde med frelsen og livet med Gud, så lang tid du bliver hos Gud, har du ret til at komme i himmelen den dag du dør.

Man kan sige, du skal leve for at kunne dø, men leve på den rette måde, ved troen på Jesus, og dø på den rette måde, nemlig i troen på Guds Søn.

Så mange som tror og holder ud, skal komme i himmelen.

Men ønsker du dette, så køb em bibel, bed en stund hver dag til Jesus, find en kirke, hvor de kan undervise dig i livet med Gud.Forside
Vidnesbyrd
Kom til Jesus
Ja tak
Nej tak
Kirker
Links
Hvem
Kontakt
© Djursland for Jesus 2021 - design: O Madsen Media