Kom til Jesus

(Mt 11:28-29)
28 Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.* 29 Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle.

Kom til mig, siger Jesus, alle som bærer syndens byrder, forladthedens byrder, fortabthedens byrder, borte fra Gud, kom til Jesus og lad jer forvandle, og han skal give jer jeres synders nådige forladelse.

Det har aldrig været meningen med livet, at vi skulle leve det selv, uden hjælp, uden Gud, uden en ærlig chance for et håb.

Gud har sendt Jesus i vort sted, for at dø, for at betale for vores synder, det gjorde han, da han råbte ud fra korset, DET ER FULDBRAGT. Da blev din og min skyld betalt.

Da det skete, blev vejen til Gud mellem dig og ham banet, gjort at du kunne få adgang til Gud.

Gud er en Far, og han længes efter at du kommer til ham med alt hvad du er, alt hvad du har gjort, alle dine tanker, meninger, hele dit væsen, det hele, han ved det jo allerede og skammer sig ikke over at tage imod selv den største synder.

(Jn 3:16)
16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.*

Guds kærlighed til dig vises i, at Gud sendte Jesus for at dø for din skyld, så meget ønsker han, at have fællesskab med dig, at han var villig til at give det mest dyrebare han havde, hans Søn, til at dø i dit sted, for at du ikke selv skulle dø bort fra Gud og betale for dine synder, alt dette gjorde Gud for dig, fordi han elsker dig, og ønsker for dig, at du må få frelse og fødes på ny.

(Jn 3:5)
5 Jesus svarede: »Sandelig, sandelig siger jeg dig: Den, der ikke bliver født af vand og ånd, kan ikke komme ind i Guds rige

Du må fødes på ny, fødes af Gud, og det sker når du tager imod Jesus som din frelser, da fødes Jesu liv ind i din ånd, og gør dig til et Guds barn.

Er det noget du ønsker dig kære ven? ønsker du at blive et barn af Gud og komme i himmelen når du dør?

Der er en himmel at vinde, og et helvede at undfly, ikke at vi kan vinde himmelen, det har Jesus allerede gjort, men vi kan tage imod det Jesus har gjort, og følge Jesus i sejrstoget, i den sejr Jesus har vundet.

Kære ven, du har en evig sjæl, som aldrig vil forgå, vil du give Jesus lov til at frelse dig, så skal du vide at så tager Jesus imod dig når du dør, men tager du aldrig imod frelsen, så er du evigt fortabt, borte fra Gud.

Men jeg siger dig, tag imod mens du kan, udskyd det ikke, du ved ikke hvordan dagen er i morgen.

(Jn 7:17)
17 Den, der vil gøre hans vilje, skal erkende, om min lære er fra Gud, eller om jeg taler af mig selv.

Giv Jesus en chance, tag det første skridt og vent og se. Dem der kommer til Gud ved ham, vil han i al evighed ikke støde bort.

Men valget er dit. Vil du tage imod, så tryk Ja tak, eller hvis du ikke vil tage imod, så tryk nej tak for at læse videre.Forside
Vidnesbyrd
Kom til Jesus
Ja tak
Nej tak
Kirker
Links
Hvem
Kontakt
© Djursland for Jesus 2021 - design: O Madsen Media