Vidnesbyrd

Troede på mange guder, men havde angst - Liselotte Victoria Binau

Jeg har tilbedt og dyrket mange guder. Jeg har brugt og dyrket den alternative verden. Jeg har troet på budismen, hinduismen, clairvoyance, astrologi, NLP og meget andet og jeg har troet på, det var GUD som var bag det hele.

Jeg oplevede mange mirakler igennem alt det, men også mange frygtelige ting, men jeg undrede mig over at der var så mange guder og de alle mente de var sande.

Samtidig led jeg i ca. 30 år af OCD, angst og depressioner.

Fordi der var så mange guder valgte jeg at bede til den GUD som har skabt mig. Jeg bad HAM vise mig hvor jeg tog fejl og hvem HAN er og var. Jeg bad HAM lade mig dø dersom jeg ikke kunne blive fri fra min sygdomme.

Da min bror døde hørte jeg om JESUS. En dag efter jeg havde været sammen med min veninde og udøvet noget alternativt terapi og vi var på vej hjem i bil, (jeg var passager) røg jeg ind i en dødsangst og var 110 % sikker på at nu ville jeg dø. Jeg skreg højt til min veninde "sæt mig af, sæt mig af" inde i mit hoved skreg jeg "Hjælp mig JESUS" i samme sekund kom en stemme inde i bilen som højt, klart og tydeligt sagde "FRYGT IKKE".

I samme sekund forsvandt ALT angst og jeg blev sat af. Jeg tænkte bare ”hvad var det, hvad var det, hold da op hvad var det,” men angsten var og blev væk.

Ca 14 dage senere mødte jeg igen for første gang siden turen i bilen, min veninde som sagde til mig "du kan ikke have GUD i dit liv, sådan som et liv som du har og i øvrigt sagde GUD til mig den dag vi kørte sammen FRYGT IKKE!"

Hun havde hørt det også!! Som tiden gik opdagede jeg at også min OCD var forsvundet og alle mine mareridt og depressioner m.m. Jeg var født på ny præcis som GUDs ord Biblen siger vi skal for at kunne se GUDs rige. Jeg har siden oplevet mange, mange mirakler feks. var jeg altid før mødet i bilen, dødsens angst for hunde og jeg kørte ikke bil i 22 år pga. angst. Efter mødet kører jeg bil og har på et tidspunkt haft hele 13 hunde i mit hus. (4 voksne og 9 hvalpe).

Nu har jeg et par stykker og de er mine bedste venner. GUD er levende, virksom og sand. HAN er troens banebryder og fuldender og enhver der tror på HAM skal aldrig i evighed gå fortabt, men have evigt liv ved troen på hans søn JESUS KRISTUS. JESUS ER VEJEN SANDHEDEN OG LIVET og ingen kommer til faderen uden ved HAM. GUD velsigne dig.Forside
Vidnesbyrd
Kom til Jesus
Ja tak
Nej tak
Kirker
Links
Hvem
Kontakt
© Djursland for Jesus 2021 - design: O Madsen Media