Vidnesbyrd

Oles Vidnesbyrd - dyrkede materialismen

April 1985.

Hvor har du din tryg hed og sikkerhed. Her i denne verden eller i Guds rige?

Før jeg blev kristen havde jeg min tryg hed og sikkerhed i at være uafhængig og dyrke matrealismen. Jeg var uafhængig i forholdet til andre mennesker, jeg delte aldrig mine glæder og sorger med andre. Og i større forsamlinger sad jeg for mig selv og betragtede de mennesker der var rundt om mig. Det jeg dyrkede i den materielle verden, var det som reklamen siger man skal have for at overleve. Lytte til masser af musik, Pop og Rock købe masser af plader og bånd og helst et fint og dyrt stereoanlæg (65000 DKR.) og penge, hvis jeg havde mange penge med i byen eller på rejse , så var det min sikkerhed jeg kunne klare enhver uforudset situation med penge.

Men det gav ikke den tryg hed, sikkerhed og indre fred som man skulle tro. Jeg vandrede igennem livet på denne måde i 32 år, med utrolige indvendige smerter, efterhånden mistede jeg total kontakten med omverden. Jeg levede i frygt for mennesker, Gud og mange andre ting, det bevirkede at jeg aldrig kunne være tryg nogen steder. jeg blev deprimeret og søgte af og til læge, jeg var usikker på mig selv med trang til selvmord eller skade andre mennesker fordi jeg troede de havde det bedre end jeg selv.

I april '85. lod jeg Guds kærlighed flyde igennem mit sårede hjerte. Jeg fandt en af mine gode venner jeg havde formået at holde fast ved på trods af min uafhængighed til andre, vi talte sammen i mange timer. Og jeg prøvede for første gang i mit liv at sætte ord på det jeg gik og tænkte på. Fire dage senere kom Guds kærlighed, kraft og indre fred ind i mit sårede hjerte. Den frygt jeg gik rundt med, blev til frihed, depression blev til glæde, usikkerheden blev til tryg hed. Og den tryg hed er der ingenting i denne verden der kan rive fra mig, og den ønsker jeg at beholde resten af mit liv. -ja i al evighed.

DET KAN OGSÅ SKE FOR DIG LIGE NU Hvis du beder Jesus om at komme ind i dit hjerte.

AMENForside
Vidnesbyrd
Kom til Jesus
Ja tak
Nej tak
Kirker
Links
Hvem
Kontakt
© Djursland for Jesus 2021 - design: O Madsen Media