Vidnesbyrd

Jesus søgte mig

Ole Madsen fortæller:

Jeg er ikke vokset op i et kristent hjem, ikke engang nogen kristen indflydelse, eller opfordring til at søge at tro på noget, dette var i hele min ungdom noget fremmede, som jeg ikke skænkede en tanke.

En af mine bedste venner og hans mor var godt nok kristne, men jeg tænkte aldrig at det kunne være noget for mig.

Første gang jeg var med til et møde, hvor evangeliet blev fortalt, kan jeg ikke huske at jeg forstod eller lyttede særligt meget, det greb mig ikke, ja endog efterfølgende efter mødet fik jeg et møde med Gud, men det gjorde ikke noget ved mig andet lige i øjeblikket, så vidt jeg ved, ingen kan jo se ind i en selv og vurdere dette eller andet gjorde en forskel, men jeg oplevede en fryd i mit indre, som en bæk af vand flød i mit indre, med glæde og en fred jeg aldrig havde oplevet før.

Dette var omkring 18 års alderen, men der skulle gå yderligere 7 år eller deromkring, før jeg fik næste møde med Gud.

På et tidspunkt fik jeg et job i England på en grisefarm, arbejdet var hårdt, men godt, og jeg oplevede en glæde som aldrig før, elskede mit arbejde, men på et tidspunkt begyndte det at rumstere i min psyke, tvangstanker, noget jeg ikke kunne forstå, vidste jo ikke noget om hvorfor det opstod eller hvor det kom fra.

Hen efter jeg havde været der et år, var jeg en dag i Southampton for at se en film, der mødte jeg nogle kristne på torvet som forkyndte evangeliet, via plancher og fortælling. Jeg fik en folder med et frelsesbudskab, gemte den i lommen, og gik videre.

Men der skulle gå et stykke tid før jeg fik læst den. På vej hjem fra en koncert kom jeg i tanke om at jeg havde den folder i lommen, jeg sad i toget, tog den frem og læste den.

Jeg kan ikke sige hvor lang tid der gik, derefter, men en nat i en drøm, så jeg Jesus i drømme, og om morgenen vidste jeg bare i mit hjerte, at han måtte være vejen ud af mine probelmer.

Så kom jeg så hjem til Danmark igen, søgte til den kirke som min vens mor kom i, var der nogle gange, men det sagde mig ikke noget.

Men der skulle gå fra august til februar før jeg igen oplevede Gud rørte mit hjerte, og gav mig lyst til at komme i kirken.

I starten oplevede jeg en sult efter Guds Ord, og det at være i bøn til Jesus, som om et helt nyt liv var komme ind i mig, og en en oplevelse af at blive mættet af noget der var større end mig selv.

Men jeg havde stadig mine psykiske problemer. på et tidspunkt foreslog min vens mor at jeg tog til nogle gamle kristne på en gård, og boede hos dem et stykke tid.

Og en dag viste Jesus for manden hvad mit problem var, han kontaktede så en forbeder som lovede at bede for mig en uge efter, ved et besøg hos samme. Og det skete så.

Jeg oplevede helbredelse med det samme, fuldstændig sat fri.

Dette var begyndelsen til et liv med Gud, dette er nu 25 år siden (1993), og må bare sige at Gud er trofast, han beviser sig selv, han er med som han har lovet, hjælpende i livets gode tider og svære tider.

Du tænker måske, hvad skal du med ham Gud, han er jo så fjern, men jeg siger dig, han er nær ved alle som påkalder hans navn.

Han ønsker også at kalde på dig, give frelse til din sjæl og en bolig i himmelen den dag du skal herfra.

Livet med Gud er ikke bare for livet her på jorden, men har løfter om evigt liv i himmelen efter at du dør.

Tænk på det min ven, din sjæl lever videre selv i døden, omend legemet dør bort, går sjælen videre, enten til himmelen hos Gud, eller til helvede.

Valget er dit, Gud tvinger ingen, men han giver tilbudet til alle som han kalder på. Han har via disse ord og denne hjemmeside kaldt på dig, bed om frelse og om at blive et Guds barn, bed om at finde sammen med andre kristne som kan vise dig vej til livet med Jesus.

I himmelen er der mange boliger, hvis ikke havde Jesus sagt det, tro på det, tag imod det.Forside
Vidnesbyrd
Kom til Jesus
Ja tak
Nej tak
Kirker
Links
Hvem
Kontakt
© Djursland for Jesus 2021 - design: O Madsen Media